Huoneistohotelli Times Squarella

New Yorkissa majoitusvaihtoehtoja on laidasta laitaan ja hintahaitari on luonnollisesti suuri. Tärkeimpinä valintakriteereinä suosittelemme pitämään sijaintia, sijaintia ja sijaintia. Jos esimerkiksi vietät paikanpäällä vain lyhyen ajan, mutta haluat nähdä Manhattania, älä tuhlaa aikaa majoittumalla tunnin matkan päässä. Lohkaisemalla matkabudjetista hiukan enemmän hotelliin, saatat itse asiassa säästää paljon aikaa ja rahaa.

DoubleTree Suites by Hilton New York City – Times Square

Yksi suosituksen arvoinen majoitusliike keskeisellä sijainnilla on Hiltonin DoubleTree Suites -ketjuun kuuluva hotelli aivan Times Squaren vilinän äärellä. Hotellin ulko-ovesta astut siis suoraan Times Squarelle. Huoneet ovat hintaisekseen tilavia ja saatavilla on jopa kuudelle henkilölle sopivia huoneistoja. Tämä ei ole mikään viiden tähden luksushotelli, vaikka Hiltonin sviitti Times Squarella kuulostaakin hienolta. Kyseessä on kuitenkin siisti, viihtyisä, toimiva ja ystävällinen hotelli loistavalla sijainnilla. Lisämaksua vastaan saa hienot kaupunkinäkymät.

Tämän vilkkaampaa paikkaa keskikaupungilta on vaikea keksiä. Times Squarelta on hyvät liikenneyhteydet metrolla, junalla (Penn Station), bussilla (Port Authority Bus Terminal) ja tietenkin taksilla. Kohtuullisen kävelymatkan päästä löytyy mm. Broadway-teattereita, Macy’s-tavaratalo, Keskuspuisto, Bryant Park, YK:n päämaja ja kuuluisa Empire State Building. Times Squaren lähikortteleiden heikko puoli on se, että baarien ja ravintoloiden hinnoissa tuntuu olevan pientä turistilisää.

Vastaa