Apple Store -lippulaivamyymälä 5th Avenuella on näkemisen arvoinen

Steve Jobs rakasti kuution muotoa, ja sen näkee myös Applen lippulaivamyymälästä New Yorkin 5. Avenuella. Äkkiseltään voisi kuvitella, että kyseessä on vain Applelle pystytetty monumentti, mutta se on itse asaissa vain sisäänkäynti Applen maanalaiseen myymälään. Jos et halua kävellä kierreportaita alakertaan, voit myös kokeilla pyöreätä lasiseinäistä hissiä.

5th Avenuen Apple Store New Yorkissa on lähes aina tupaten täynnä asiakkaita.

Apple Store 5th Avenuella on näkemisen arvoinen.
Apple lippulaivamyymälä 5th Avenuella on näkemisen arvoinen paikka!

Sen lisäksi että Apple Store on näkemisen arvoinen, se voi olla myös hyvä paikka tehdä ostoksia, jos olet kiinnostunut Apple-tuotteista. Esimerkiksi iPadit ovat Suomen hintoja paljon edullisemmat. Tosin kannattaa muistaa, että 3G-versiot ovat operaattorilukittuja, joten Amerikan-tuliaisina kannattaa tuoda vain WiFi-mallia! Hyviä ostoksia ovat myös iPodit ja oheistarvikkeet, joita löytyy hyllymetritolkulla.

Ainutlaatuisen arkkitehtuurinsa lisäksi se on hyvä mahdollisuus harrastaa ”people watchingiä”, sillä myymälä on lähes aina täynnä ihmisiä, joiden keskellä velloo sinipaitaisten työntekijöiden meri. Kansallisuuksien ja kielten kirjo on vähintään yhtä mielenkiintoista kuin mahdollisuus päästä kokeilemaan kaikkia Applen tuotteita. Vaikka et haluaisi tehdä ostoksia tai olisi edes ”Omppufani”, Applen lippulaivamyymälä on käymisen arvoinen.